Iulia Pâslaru

Biografie

De-a lungul a aproape 20 de ani, am dezvoltat o metodă de învățare ce a ajutat sute de tineri și adolescenți să obțină rezultate excelente la examene – mă pot defini ca fiind un coach de excelență.

Sunt psiholog de peste 20 de ani și în general lucrez cu adolescenții și tinerii, prin urmare le cunosc modul de gândire, fricile, blocajele dar și capacitatea lor de a le depăși.

Sunt pasionată de neuroștiințe și tot ce apare nou în domeniu și s-a verificat în practică introduc în metoda de învățare de care am amintit, pentru creșterea performanțelor școlare ale celor cu care lucrez.

În clasa a XII, când mă pregăteam de bac, am avut norocul să dau peste un profesor extraordinar, care mi-a schimbat viața. M-a învățat cum să structurez materia, cum să o fac mai accesibilă, cum să o învăț și cum să o rețin.

Am preluat metoda, am rafinat-o și îmbunătățit-o de-a lungul anilor și am ajutat la rândul meu, sute de elevi și studenți care au obținut rezultate peste așteptările lor la bac, olimpiade și titularizări.

Acest curs este rodul a multor ani de înțelegere a procesului învățării, iar metoda predată în acest curs urmărește să vă dezvolte practic atât înțelegerea mecanismelor psihice cât și abilităților aplicate pentru ca examenele să devină pentru voi o provocare simplă, în care să vă puteți etala cunoștințele și calitățile personale pe deplin. Dintr-o sperietoare să devină ceva plăcut – UN EXAMEN FĂRĂ EMOȚII.