Curs de învățare eficientă – examene fără emoții

Descriere

Este un curs inedit, unic pe piață.
Un curs complet despre procesul învățării, care iți explică atât mecanismele psihicului uman și memoriei, cât și metode practice de învățare și tehnici psihologice de control a emoțiilor.
Acest curs practic te pregătește în detaliu, de la început până la sfârșit, cum să iei un examen.
Viața e plină de examene, de orice fel – cursul de față te ajută să le tranformi în bornele tale de succes pe drumul creșterii personale și profesionale.

Structura cursului

Intro: Ce vom invăța la acest curs. Drumul către o invățare rapidă și eficientă.
Intro: Ce vom invăța la acest curs. Drumul către o invățare rapidă și eficientă.Intro: Ce vom invăța la acest curs. Drumul către o invățare rapidă și eficientă.Intro: Ce vom invăța la acest curs. Drumul către o invățare rapidă și eficientă.

  • Lectia 1
    30:00

Corpul fizic, corpul mental, corpul emoțional. Cine ești tu? Despre poziția de observator.
sa dasiudgasuyg duyasguydas dkjashdjiasuidasdsa

Cursul 3
Cum funcționează psihicul uman

Cursul 4

Ce vei invata?

  • Te va ajuta să devii propriul tău prieten și nu cel mai feroce dușman al tău.
  • Vei învăța cum să îți folosești puterea psihicului tău în favoarea ta.
  • Vei descoperi cum să înveți rapid și eficient, vei înțelege cum să reții pentru mai multă vreme informațiile și îți vei putea stăpâni propria ta memorie.
  • Scapi de frica de a nu uita ce ai învăța, vei fi mult mai sigur pe tine la următorul examen și vei avansa mai mult și mai ușor în carieră.
  • Vei avea mai mult succes în fața oricărui tip de testare și vei fi la curent cu noile informații și tehnici de dezvoltare personală

Instructor

Durata 3h
Studenti0
NivelÎncepător

Intrebari frecvente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.